Med en magsjuk treåring genom Galicien

Jag vet inte vad det beror på att det bara är vår treåring som drabbas av kortare plötsliga magsjukor, vi kan ju inte skylla på skaldjuren eftersom vi fortfarande inte fått äta dessa. Det kan ha att göra med att han klättrar, kryper och gräver överallt och sedan envisas med att stoppa händerna i munnen. Magsjukeepisod två kom lagom när vi skulle lämna hotellet i Ribadesella för att köra vidare in i Galicien (vi vill passa på att be om ursäkt till den stackars hotellstäderskan). Vi fick därför planera resan till att bli så kort som möjligt och Stina fick strategiskt sitta inträngd bak i bilen och vakta med en kräkpåse som vi turligt nog tänkt på att ta med. Sammanlagt kräktes det två gånger i bilen innan vi kom fram till Viveiro på Galiciens nordkust där vi hade bokat hotell samma dag till ett förmånligt pris.

Själva staden såg vi inte mycket av eftersom hotellet låg i utkanten vid en magisk liten strand med utsikt över fjorden, men det var också det vi var ute efter i denna vackra del av Spanien.

Som kompensation för tjänstgörande kräkvakt fick Stina ta med Sonja upp till takrestaurangen medan jag och Ivan fick njuta av utsikten från hotellrummet. Allt blev bra till slut och vår treåring lärde sig att inte stoppa händerna i munnen någon mer gång. Tills nästa dag, då han glömt allt han lärt sig under gårdagen.

DSC_0779

Utsikt över staden Viveiro från vårt hotell

DSC_0819

Sonja och Viveiro

DSC_0822

Staden Viveiro i Galicien, Spanien

DSC_0824

Sonja njuter av utsikten 

DSC_0831

Utsikt över hamnen i Viveiro från vårt hotell

DSC_0833

Hotellets egna privata strand 

DSC_0776

Magisk utsikt från takrestaurangen på vårt hotell

DSC_0835

Utsikten från vårt hotellrum 

DSC_0785

Citroner i Viveiro

//Marcus

Lämna ett svar