Om oss

Efter att ha fått många nyfikna frågor av vänner, bekanta och främlingar om våra långresor med barn och i vissa avseenden udda livsstil föddes idén om vagabondfamiljen.se. Här vill vi dela med oss av våra bästa tips och erfarenheter av att resa med barn och vår förhoppning är att fler familjer blir inspirerade och ger sig ut på äventyr och titta bortom färdiga charterlösningar. Det allra mesta vi skriver om här på vagabondfamiljen.se är självupplevt och alla bilder är tagna av oss själva (eller lånade av vänner)

Familjen består av mamma Stina, pappa Marcus, storasyster Sonja och lillebror Ivan. Vi älskar vattensport, i synnerhet vågsurfing, samt olika naturupplevelser och resmålen väljs som en följd av detta. Vår filosofi är att hemma är där familjen är, oavsett om det är i Sverige eller på andra sidan jordklotet. Sedan vårt första barn föddes har vi tillbringat minst fyra månader per år på resande fot och gjort allt vi kunnat för att vara lediga med barnen så mycket det går utöver detta.

Vi försöker samla på minnen och gemensamma upplevelser istället för prylar och karriärer.

Hittills har vi gjort följande resor tillsammans som familj;

Vi har precis avslutat vårt ”year of surf” som varit en helt fantastisk resa!

Hoppas att ni finner denna sida inspirerande på alla sätt och vis.

//Stina, Marcus, Sonja och Ivan

Ytterligare lite mer om oss här……

2 reaktioner på ”Om oss

  1. Therese Lundberg skriver:

    Hej!

    Jag söker just nu efter familjer som är eller ska iväg på långa äventyrliga resor. Ni får väldigt gärna kontakta mig ifall ni är intresserade eller har tips.

    Vänligen,
    Therese

Kommentera