Om oss

Efter att ha fått många nyfikna frågor av vänner, bekanta och främlingar om våra långresor med barn och i vissa avseenden udda livsstil föddes idén om vagabondfamiljen.se. Här vill vi dela med oss av våra bästa tips och erfarenheter av att resa med barn och vår förhoppning är att fler familjer blir inspirerade och ger sig ut på äventyr och titta bortom färdiga charterlösningar. Det allra mesta vi skriver om här på vagabondfamiljen.se är självupplevt och alla bilder är tagna av oss själva (eller lånade av vänner)

Familjen består av mamma Stina, pappa Marcus, storasyster Sonja och lillebror Ivan. Vi älskar vattensport, i synnerhet vågsurfing, samt olika naturupplevelser och resmålen väljs som en följd av detta. Vår filosofi är att hemma är där familjen är, oavsett om det är i Sverige eller på andra sidan jordklotet. Sedan vårt första barn föddes har vi tillbringat minst fyra månader per år på resande fot och gjort allt vi kunnat för att vara lediga med barnen så mycket det går utöver detta.

Vi försöker samla på minnen och gemensamma upplevelser istället för prylar och karriärer.

Hittills har vi gjort följande resor tillsammans som familj;

Vi har precis avslutat vårt ”year of surf” som varit en helt fantastisk resa!

Hoppas att ni finner denna sida inspirerande på alla sätt och vis.

//Stina, Marcus, Sonja och Ivan

Ytterligare lite mer om oss här……

4 reaktioner på ”Om oss

 1. Therese Lundberg skriver:

  Hej!

  Jag söker just nu efter familjer som är eller ska iväg på långa äventyrliga resor. Ni får väldigt gärna kontakta mig ifall ni är intresserade eller har tips.

  Vänligen,
  Therese

 2. Carin skriver:

  Hej!
  Ni har en jättefin och strukturerad blogg. Tack för all fakta och att ni delar med er av era erfarenheter. Vi är sugna på Guadeloupe tre månader vintern 19/20 med två barn då 5 o 1,5. Därav hamnade vi på er blogg. Mkt inspirerande. Jag gillar att skriva så önskar jag prioriterade att göra det. Vi får se.
  Har ni inte skrivit om Australien? Dit är vi också sugna på att åka med barnen. Vi har båda varit där längre tid var för sig.
  Hälsn Carin

  • vagabondfamiljen skriver:

   Hej Carin!
   Tack för fina ord!
   Hoppas att ni kommer iväg till Guadeloupe, det är magiskt!
   Vi har inte hunnit sammanställa en Australienguide ännu men det finns en hel del blogginlägg om vår resa på hemsidan!
   Hälsningar Anna-Stina

Lämna ett svar