Vårt vintervita Dalarna

Nu har vi varit hemma i Dalarna i 52 vintervita dagar. Snön började falla när vi närmade oss Örebro den 11e december på vår väg hem från Europa och sedan dess har vi inte sett en snöfri dag. Vi är alla väldigt glada över att det är så mycket snö, barnen för att de kan åka längdskidor, pulka, kasta snöbollar och föräldrarna för att barnen är aktiverade hela dagarna. Det hade varit jättetrist för alla inblandade parter om barnen hade behövt leka i slask och lera. Vilken fullträff att den enda vinter som vi spenderat i Dalarna under en längre period har varit snöfylld!

Det finns så mycket roligt att göra i Dalarna men eftersom Marcus jobbar så har vi andra ingen bil och då är vi fast på vår gård. Tack och lov byggde vi (Marcus) världens bästa lekpark till barnen i somras som de älskar att leka i. Vi behöver faktiskt inte åka någonstans för att barnen skall vara aktiverade hela dagarna.

IMG_5928

vår vackra snötäckta gård i Dalarna 

DSC_0803

Sjön nedanför vårt hus där vi åker längdskidor och skridskor

IMG_5855

Vi åker längdskidor på gården också

DSC_0789

Den hemmasnickrade lekparken

DSC_0917

Lekparken är strategiskt placerad bredvid altanen

DSC_0909

Barnens Hobbithåla, även den hemmagjord

IMG_6046

Mårran och Mumintrollet

DSC_0791

Otroligt vacker vy över sjö och berg från vår altan

DSC_0809

Snötäckta vackra träd nere vid sjön

DSC_0931

Magisk och dramatisk vinterhimmel

2 reaktioner på ”Vårt vintervita Dalarna

  1. Lisa / livet från den ljusa sidan skriver:

    Alltså, är det vackraste stället på jorden? Ofta känner jag så… trots allt. Kan inte sluta tycka att det är galet häftigt att vi världsälskare har samma lilla sjö med omnejd som hjärta 🙂

    Er lekpark är magisk för övrigt! Ses i sommar! 🙂

Lämna ett svar