Tips på bra resebloggar – dessa följer jag!

Det finns så otroligt många bra och inspirerande resebloggar där ute med olika inriktningar. De delar med sig av sina bästa tips om weekendresor, solresor, skidresor, tågresor, surfresor, restauranger, hotell samt mycket, mycket mer.

Bloggar på svenska

Turismnytt.se

Denna sida kände jag inte till fram till för två veckor sedan då jag hade nöjet att träffa på deras medarbetare på frukostseminariet med Islands första dam. Turismnytt.se är enligt deras egna ord ”en digital branschtidning som publicerar nyheter och information till dig som arbetar inom svensk besöksnäring”. En bra källa att gå till om du vill ha koll på de senaste branschnyheterna helt enkelt!

Livetfrandenljusasidan.se

Livetfrandenljusasidan.se skriver trebarnsmamman Lisa mycket om att resa med barn, skidåkning i Åre och hon är lite av en Bali-med-barn-expert! I likhet med oss har familjen gjort många longstayresor under föräldraledigheterna.

Resfredag.se

Annika är resebloggare på heltid och tipsar om både resor med och utan barn på sin sida Resfredag.se. Här kan du bland annat läsa om Madagaskar, Thailand och Normandie. Familjen har även varit ute på longstayäventyr under föräldraledigheten.

29grader.se

Christine skriver om långresor till Bali eller Costa Rica med surf eller andra utomhusaktiviteter i fokus på 29grader.se. Efter att ha spenderat ett år på Bali kan man lugnt kalla henne Baliexpert.

Comeflywithme.se

Letar du efter bra tips om Manchester skall du läsa comeflywithme.se. Towe skriver såklart även om många andra destinationer på sin sida, till exempel om Bangkok där hon har bott.

Newyorkmybite.com

Älskar du New York lika mycket som jag gör eller har du aldrig varit där och letar efter bra information, läs då newyorkmybite.com. Anna som driver sidan besitter all tänkbar information om denna magiska stad.

Bloggar på övriga språk

Travelmadmum.com

En av de största resebloggarna i England om att resa med barn är travelmadmum.com. Familjen är för närvarande ute på Central- och Sydamerikaäventyr med sina två små barn.

Surfandthecity.fr

En av mina favoriter är den surfande Parisbon Anna som skriver om sin passion för surf och om livet i Paris i en härlig mix på sidan surfandthecity.fr. Restaurangtips blandat med surfguider, kan det bli bättre!

Surfmadame.com

Franska Lolita skriver om sitt aktiva liv med fokus på surfing i Baskien med omnejd på surfmadame.com. Här hittar man även tips om surfresor till Bali, vandring, yoga och mycket mer.

Brisbanefamilyexplorers.com

Inför vår Australienresa har vi sökt och hittat mycket bra information om att utforska landet med barn. På Brisbanefamilyexplorers.com kan man hitta fantastisk information om både utom- och inomhusaktiviteter för barn i Brisbane med omnejd!

Whatalisees.com

Ännu en sida med matnyttig information inför vår Australienresa är Whatalisees.com som fokuserar på Melbourne med barn. Vi kommer definitivt att kolla in hennes Top 20 must-do Melbourne activities with kids!

 

//Anna-Stina

Lämna ett svar