KZNSA med barn

KZNSA, kort för KwaZulu-Natal society of arts, ligger i den hippa stadsdelen Bulwer. I den för övrigt smutsiga, slitna och otrygga staden Durban är Bulwer ett av få områden där det finns mysiga caféer, restauranger och butiker.

DSC_0238

DSC_0240

Konstgalleriet KZNSA är litet och hemtrevligt. Det finns en butik som säljer allt ifrån nyckelringar till skinnväskor. Det mesta, om inte allt, är lokalt producerat i KwaZulu-Natalområdet. Här finns även en restaurang med bord både inomhus och utomhus, under stora lummiga träd. Ute på gården finns även en lekställning och gungor som såklart var vårt dragplåster. Vi åt aldrig mat här utan testade deras smoothies, juicer och kaffe, vilket var mycket gott.

DSC_0237

DSC_0228

DSC_0231

En reaktion på ”KZNSA med barn

Lämna ett svar