28C i havet på Guadeloupe

En av anledningarna till att vi tycker så mycket om Guadeloupe är att vattnet är så pass varmt att man kan ligga i hur länge som helst utan att frysa. I jämförelse med andra destinationer som vi besökt är vattnet på Guadeloupe det absolut varmaste. Det är inte bara skönt med varmt vatten när man skall bada, utan det är även superhärligt att surfa i varmt, turkost vatten.

Barnen fick bada så mycket och länge de ville vilket resulterade i att deras vattenvana samt simkunskaper utvecklades avsevärt. De intresserade sig för att testa snorkling, prova på att simma utan simpuffar, leta snäckor på botten och mycket mer.

dsc_0072

Den underbara stranden Plage de Bois Jolan på Grand Terre Guadeloupe

dsc_0413

Sonja på Plage de Bois Jolan

dsc_0475

Familjebad på Plage de Bois Jolan

dsc_0536

Ivan testar att snorkla

dsc_0543

Ivan trivs som fisken i vattnet

 

 

 

 

 

Lämna ett svar