Thursday market på Cape Point Vineyard

På torsdagar under sommaren anordnar Cape Point Vineyard utanför Noordhoek en matmarknad efter kl 16:30. Den är väldig populär bland både barnfamiljer och vuxna sällskap. På matmarknaden finns en rad olika restauranger representerade som serverar allt från Spicy Cape Malay mat och sushi till tysk bratwurst. Maten håller mycket hög kvalitet och kan sköljas ned med viner från gården. Här finns även bakelser, choklad, glass och annat gott för de som är sötsugna. En del hantverk, krimskrams och leksaker finns samtidigt till försäljning.

dsc_0339

dsc_0340

dsc_0342

dsc_0351

Vingården ligger högt belägen med utsikt över Long Beach, området kantas av fina blomrabatter och en konstgjord damm skapar blickfång framför restaurantområdet. När det inte är matmarknad kan man i sedvanlig ordning prova viner och köpa picknickkorgar som kan avnjutas i gräset. Det finns en lekplats på området som är ett välkommet inslag om man vill äta i lugn och ro!

dsc_0308

Fin utsikt över bergen och Long beach

dsc_0313

Lekplats är alltid uppskattat

dsc_0315

2 reaktioner på ”Thursday market på Cape Point Vineyard

Lämna ett svar